Πριν τις διακοπές στο εξοχικό, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αγχώνονται για την ασφάλεια της μόνιμης κατοικίας τους και την προστασία της περιουσίας τους. Στατιστικά, οι περισσότεροι διαρρήκτες επιχειρούν να εισβάλλουν σε σπίτια τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της χαμηλής κινητικότητας που επικρατεί στην πόλη. Για να ταξιδέψετε χωρίς τον φόβο μιας πιθανής κλοπής  και για να μην εκπλαγείτε δυσάρεστα στην επιστροφή, χρειάζεται να ενισχύσετε με έξυπνο τρόπο την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Πόρτα με κλειδαριά ασφαλείας

Οι διαρρήκτες προσπαθούν συνήθως να εισβάλλουν στο σπίτι σας από την κεντρική πόρτα. Η τοποθέτηση μιας πόρτας με κλειδαριά ασφαλείας είναι απαραίτητη για την ασφάλεια του. Επενδύστε σε κλειδαριές ασφαλείας τεσσάρων πύρων για να κλειδώνει σε πολλά σημεία και να είναι αδύνατη η παραβίαση της πόρτας σας. 



ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4 ΠΥΡΩΝ GEVY / ΤΕΤ-ΤΕΤ / ΝΙΚΕΛ ΜΑΤ

Σύρτης ασφαλείας στα παράθυρα

Η ενίσχυση της παραθύρων με κλειδαριά σύρτη είναι εξίσου σημαντική. Εγκαταστήστε τες στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σας για μια επιπλέον προστασία καθώς δεν μπορούν να παραβιαστούν εύκολα.  Πριν φύγετε, βεβαιωθείτε ότι όλα τα παράθυρα είναι κλειδωμένα και ενισχυμένα από σύρτες με υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα. 


ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΥΡΤΗΣ / ΧΡΥΣΟ

Έξυπνος φωτισμός

Η εγκατάσταση φωτισμού με αισθητήρες κίνησης στον εξωτερικό χώρο θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες. Ο ξαφνικός φωτισμός θα τους αποθαρρύνει καθώς προτιμούν να δρουν στο σκοτάδι. Επίσης, ο προγραμματισμός του φωτισμού στο εσωτερικό του σπιτιού δημιουργεί την εντύπωση ότι κάποιος είναι μέσα στο σπίτι. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα φώτα να ανοίγουν συγκεκριμένες βραδινές ώρες και να σβήνουν, μόλις ξημερώσει. 

Διαχείριση περιβάλλοντα χώρου

Η κοπή των δέντρων γύρω από το σπίτι θα εμποδίσει τους διαρρήκτες να εισβάλλουν  καθώς θα είναι εκτεθειμένοι από όλες τις πλευρές. Εγκαταστήστε έναν ψηλό και ασφαλή φράχτη ώστε να μην μπορούν να περάσουν εύκολα στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού. Επιπλέον, μια  κλειδαριά αυλόπορτας υψηλής ασφάλειας από σίδηρο και ορείχαλκο είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για την διαφύλαξη της περιουσίας σας.


 

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΤΙΑΣΤΗ / ΑΡΙΣΤΕΡΗ

Συναγερμός

Ένα εγγυημένο σύστημα ασφαλείας δεν είναι άλλο από τον συναγερμό. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σύστημα συναγερμού και να το τοποθετήσετε στην εξώπορτα και τα παράθυρα.

Εκτός από την εφαρμογή των παραπάνω τρόπων  για την μέγιστη ασφάλεια του σπιτιού σας, μπορείτε να ενημερώσετε τον γείτονα, κάποιον συγγενή ή φίλο για την απουσία σας ώστε να επισκέπτεται το σπίτι σας ανά τακτά διαστήματα και να ελέγχει την ασφάλεια του.

Στη Zalonis μπορείτε να προμηθευτείτε κλειδαριές ασφαλείας και κλειδαριές αυλόπορτας για την μέγιστη προστασία του σπιτιού σας σε εξαιρετικές τιμές. Απολαύστε ήσυχοι τις διακοπές σας με την εγγύηση Zalonis!