Η βασική μας φιλοσοφία από την την ημερομηνία ίδρυσής μας τον Φεβρουάριο του 1976 έως σήμερα συμπυκνώνεται στην φράση:

 Όλα τα είδη ετοιμοπαράδοτα


Για να μεταβεί ένα προϊόν από την παραγωγική διαδικασία  έως τον τελικό καταναλωτή διανύει ουκ ολίγα στάδια. Από την σύνταξη της αρχικής ζήτησης στον προμηθευτή, την λήψης της προσφοράς, στη συνέχεια την παραγωγή του είδους, έως την τελική διανομή και παραλαβή μεσολαβούν τουλάχιστον δέκα στάδια. Στάδια στα οποία στατιστικά είναι αδύνατον "όλα να πάνε καλά".

Από τον παραγωγό όπου η έλλειψη σε μία πρώτη ύλη μπορεί να καθυστερήσει την παραγωγή εβδομάδες, έως τον διανομέα όπου ένα σκασμένο λάστιχο την Παρασκευή σημαίνει διανομή την Δευτέρα, η υπόσχεση στον πελάτη ότι "σε δύο μέρες θα παραλάβετε" μπορεί να μην τηρηθεί και να ακολουθήσει η - απολύτως δικαιολογημένη - δυσαρέσκεια. Όποιος έχει βιώσει, είτε από την πλευρά της επιχείρησης, είτε από την πλευρά του πελάτη, παρόμοια εμπειρία - δηλαδή σχεδόν όλοι μας - ξέρει πολύ καλά τι εννοούμε.

Διαθέτοντας μία επιχείρηση όλα της τα είδη σε απόθεμα, ετοιμοπαράδοτα για παραλαβή από τους πελάτες πετυχαίνει να "αποκρύψει" και να "παρακάμψει" την πολυπλοκότητα και δυσλειτουργία του συστήματος.
Η διαδικασία εξυπηρέτησης του πελάτη απλοποιείται για την επιχείρηση καθώς όλοι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι τα είδη "κάπου υπάρχουν στην αποθήκη". Ο πελάτης απολαμβάνει την αμεσότητα της εξυπηρέτησης και η επιχείρηση κερδίζει την εμπιστοσύνη και σεβασμό των πελατών των ξέροντας ότι: "ότι ψάχνει εκεί θα το βρει"