Menu
Your Cart

Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή από Μεγάλη Παρασκευή έως και Τρίτη του Πάσχα. Ξανά ανοικτά Τετάρτη 08/05.

Οδηγοί Επιλογών RSS Feed

01 Αυγ 5 Ιδέες Διακόσμησης Σκάλας Εισόδου
0 2553
Η σκάλα εισόδου αποτελεί το πρώτο πράγμα που συναντά κάποιος όταν περνά από την πόρτα ενός σπιτιού. Ωστόσο, παρά τη σημασία και τον κεντρικό ρόλο που κατέχει στη συνολική αισθητική ενός σπιτιού, συχνά παραμελείται όσον αφορά τη διακόσμηση. Ωστόσο, υπ..
29 Ιουλ 3 Τύποι Γραμματοκιβωτίων & Τι να Διαλέξεις
0 1884
Παλαιότερα, όταν η αλληλογραφία ήταν το κυρίως μέσο απομακρυσμένης επικοινωνίας, το γραμματοκιβώτιο αποτελούσε ένα αναγκαίο αντικείμενο καθημερινής χρηστικότητας. Σήμερα, παρόλη την εξέλιξη της τηλεπικοινωνίας, τα γραμματοκιβώτια συνεχίζουν να αποτελ..
03 Ιουλ 5+1 Ιδέες για Οργάνωση Ντουλάπας Ρούχων
0 2653
Η οργάνωση της ντουλάπας μπορεί να σου φαίνεται πρόκληση, ειδικά αν έχεις πολλά ρούχα και αξεσουάρ και δεν ξέρεις από πού να πρωτοξεκινήσεις. Ωστόσο, με λίγες έξυπνες ιδέες, όρεξη και τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορείς να διώξεις το “χάος” και να μετατ..
20 Ιουν 5+1 Μηχανισμοί Κουζίνας - Εξοικονόμηση χώρου & Λειτουργικότητα
0 2410
Όσο πιο οργανωμένος και λειτουργικός είναι ο χώρος της κουζίνας, τόσο πιο εύκολο είναι να μαγειρεύουμε και να απολαμβάνουμε τις καθημερινές μας στιγμές μέσα σε αυτόν. Είναι κοινό μυστικό ότι η οργάνωση και η εξοικονόμηση χώρου είναι ουσιαστικές για ν..
19 Μαΐ 10 Ιδέες για Πόδια Τραπεζιού
0 5448
Η κατασκευή DIY επίπλων απαιτεί εκτός από βασικές τεχνικές γνώσεις και αρκετή δημιουργικότητα και καλαισθησία. Αν έχεις σκοπό να φτιάξεις ένα DIY τραπέζι, μία από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις είναι τα πόδια του τραπεζιού.Τα πόδια τ..
19 Μαΐ 10 Ιδέες για Πόμολα Κουζίνας
0 2134
Όταν σχεδιάζουμε ή ανακαινίζουμε την κουζίνα μας, συχνά απορρίπτουμε ή θεωρούμε ασήμαντες τις λεπτομέρειες που κάνουν την πραγματική διαφορά. Τα πόμολα κουζίνας μπορεί να μοιάζουν με μικρές λεπτομέρειες, αλλά η επιλογή τους μπορεί να έχει τεράστια επ..
25 Απρ Έξυπνη Οργάνωση Ντουλαπιών Κουζίνας
Yiannis 0 2962
Σίγουρα η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού όπου περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας.Εκτός από το μαγείρεμα, στην κουζίνα μπορεί να γίνει η αποθήκευση των τροφίμων και λιχουδιών μας, αλλά και να συγκεντρωθούν όλα τα μέλη για να ..
25 Απρ 10 Ιδέες για Πόμολα Πόρτας - Πώς να επιλέξεις
0 1311
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός σπιτιού είναι η ασφάλειά του. Οι πόρτες μας επιτρέπουν να εισέλθουμε στο σπίτι και, κλείνοντας την πόρτα πίσω μας, να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια του χώρου μας. Αυτό όμως..
28 Μαρ 5 Λύσεις για Τακτοποίηση Καλωδίων στο Γραφείο
0 1546
Σκοντάφτεις συχνά πάνω σε καλώδια φόρτισης; Τα καλώδια που περιστοιχίζουν το γραφείο σου προκαλούν άγχος; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα αντιαισθητικό χάος καλωδίων που γεμίζει το χώρο. Είτε εργάζεσαι από το σπίτι είτε ..
28 Μαρ 5 Έξυπνες DIY Λύσεις για Εξοικονόμηση Χώρου
0 10029
Όταν ένας χώρος του σπιτιού ή ολόκληρο το σπίτι μας είναι μικρότερο απ’ όσο θα θέλαμε, τότε δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε σπίτι, αλλά τον τρόπο που το βλέπουμε και το οργανώνουμε.Μάλιστα, ένα μικρό διαμέρισμα που είναι βολικό και “ζεστό” μπορεί..
29 Δεκ Κοπτικά Ρούτερ Freud
0 1396
https://zalonis.eu/ergaleia-sidhrika/koptika-royter/router-syndesewn Η Freud είναι γνωστή για τον ειδικό σχεδιασμό και τις γεωμετρίες στα εργαλεία της που εκτελούν τέλειες κοπές και προσφέρουν εξαιρετική αντοχή.      ..
20 Δεκ Πατίνια, Τάπες & Τσοχάκια
Yiannis 0 1006
Πατίνια Επίπλων Καρφωτά / Βίδα Πατίνι Επίπλου Καρφί Χρώμιο Πατίνι απο χρώμιο για πιο εύκολη μεταφορά επίπλου. Ενσωματόμενο λάστιχο ανάμεσα στο έπιπλο και την μεταλλική βάση. Κατάλληλο για χαλιά. ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)